- Muskö

tjenare, sitter hemma hos bilbo på hans landställe vi ska snart över till hanna grannar och käka mat & antagligen lite bad i deras pool mysigt. Vi hörs sen. Dålig uppdatering för att blogg appen inte fungerar! :(

- Torsdag

idag är det torsdag & jag har mycket planerat! Jag sitter just nu på jobbet & sorterar olika grejer, efter jobbet ska jag kolla på Bilbos match i torvalla. Sen ska han & jag hem till mig & sova hos mig. imorgon när jag har jobbat klart så ska jag & bilbo åka till muskö & spendera hela helgen där. Hihi mums. Men vi hör lite senare! huste hatar att apppen inte funkar i mobilen! damn! 

- Min kärlek till dig

Bilbo mitt hjärta.
Första gången jag träffade dig så blev jag helt varm i kroppen
och tänkte wow vilken kille. Vi fortsatte och träffades och jag
blev mer och mer kär i dig.
Jag visste att du va den rätta jag vill bara ha dig för mig själv.
Det har jag fått också är riktigt glad över det.
Allt gick så fort och det va bara vi!
Det känns som vi har vart tillsammans i nån dag bara men det har vi inte
utan på måndag firar vi 5 hela månader tillsammans!
Helt sjukt va tiden gått fort.
Men jag vill bara säga att jag älskar dig mest av allt
Du är mitt allt och skulle inte kunna leva utan dig.
25/1-2012 är det bästa datumet i mitt liv.
För det va då det blev du och jag.
Och det datumet kommer följa med mig resten av livet.
Jag saknar dig så otroligt mycket när du är borta såhär länge.
När du kommer hem ska jag pussa ihjäl dig hihi. 
Jag vet att vi bråkat över små saker
men vi har löst det på bästa sätt och jag är glad över att vi kan prata
som om vi är bästa vänner. För du är verkligen min bästa vän jag kan
prata med dig om allt. Och det är verkligen underbart.
Tack för du alltid finns där för mig jag finns alltid för dig vad som än händer. 
Det vet du. 
Puss älskar dig mest söötis! ♥ 




- Ont

Sitter hemma hos Mikaela vi har ju vart i tyresö och haft skoj. Och gjort en annan sak som är lite mer privat, Imorgon ska jag jobba sen får jag se om Bilbo är hemma då träffar jag honom annars skullle jag va med Sara tror jag. På fredag är det midsommar som jag ska spendera med Mikaela sötnosen och min familj. Skojsigt. Det var en härlig kväll igår vi åkte till Ådran alla moppekillar och tjejer. Dom badade och jag satt och tittade på. Vi åkte senare till Mikaela och kollade sverige matchen. Bilbo ringde mig på kvällen också jag blev så glad så jag började gråta. Ha-Ha. Jag saknar min Bilbo så otroligt mycket! :/ ska göra en sak nu hemlis kommer ut på bloggen snart hihi ;)

- Tyresö

Sitter just nu i tyresö & steker lite. Vi väntar på mitt läkar beskök om en timme. Nervös jaaa! Längtar efter min bilbo! :(


- Full fart

Det har verkligen vart full fart hela dagen, men ska sova nu. Mikaela sover hos mig mys pys. Skriver imorgon vad vi gjort idag! & dagens planer imorgon såklart!


- Joakim

Min granne ringde nyss och sa att han skulle hämta mig så snart kommer han och hämtar mig! haha fan va skoj, imorgon ska jag jobba. Fan va gött och tjäna lite pengar ändå även fast det bara är en dag licksom. Ikväll ska jag snacka med min älskling i  telefon saknar han så! puss på er vi hörs!

- Mat

Nu har Mikaelas mamma åza lagat mat till oss skriver efter hejhopp

- utnyttjare

ett stort minus till utnyttjare, har nyss fått reda på lite grejer en tjej gjort med mig.. Tråkigt, man vet inte vem man ska lita på längre...


- Kista

Hej på er, på eftermiddagen idag åkte jag mamma pappa & mina syskon till kista galliria. Jag hittade lite grejer som jag köpte, eller mamma betalde såklart! Imorgon vet jag inte vad jag hitta på tror jag ska följa med Mikaela när hon ska köpa present till sin pojkvän som fyller om om nån dag eller så. Just nu ligger jag i min säng & tänker. Vi hörs imorgon eller senare!


- Soffan

Somnade klockan kvart i 6 inatt. Riktigt skönt att vakna ett, fick min mens inatt också trevligt värre! Jag drar mig nog mot kista galleria mot kvällen med min käre familj! Sen sover jag & Mikaela hemma hos mig. Vi sov på soffan inatt jag har sovit as skönt! puss på er nu ska vi kolla på film!


- Bilen

Sitter i bilen påväg in till stan följde med mamma & lämnar morfar. Efter det åker jag hem till Mikaela. hörs sen peeps


- Datan

Sitter vid datan och kollar runt lite, jag använder aldrig min data ganska sjukt ändå att man har kvar den, men det är ganska skönt att ha kvar den även fast man inte använder den. Idag åkte Bilbo grät imorse som en 3 åring men jag får väll tänka att det går fort som det inte kommer göra men iallafall. Jag och pappa va nyss och lämnade min bil på service det va riktigt kul att få köra den nu igen wiiho. Efter middagen drar jag hem till Mikaela och sover där ska blir riktigt mysigt med mycket snack. Jag har lovat min älskling att inte äta onyttigt och sådär nu när han inte får va med när jag alltid ska äta onyttigt. Så jag får väll hålla mig i skinnet. jag har väll inget annat planerat i veckan tror jag ska va med Lina nån dag och Sara nån dag och Mikaela för det mesta! Bloggen kommer rulla på som vanligt jag bloggar så mycket jag hinner och vad jag gör. På söndag nästa vecka kommer jag ta min bil till Muskö för att träffa min älskling åå vad jag längtar! Nu ´ska jag gå och laga mig lite lunch puss på er!
Gammal bild sorry för det!

- Grym

Haft en grym dag idag, har vart så värt det eftersom min älskling är borta nu 9 dagar. Sen blir det Muskö en vecka ungefär. mysmys! Imorgon ska jag träffa Mikaela & så får vi se vad vi hitt på. Vi hörs imorgon!


- Min älskade pojke

Har det så grymt med min Bilbo, vill aldrig lämna han. Han är världens bästa åå om ni bara kunde fatta! Men det kan ni ju inte för han är min, hihi! Jag älskar dig så otroligt mycket!


- Bilbo

har vart hos Bilbo hela dagen har hjälpt han att packa & sådär, just nu sitter vi & äter chips & dipp. nu roppar hand farmor & kussar på oss så måste kolla :D


- sommarlov

fysatan va gött med lite sommarlov! har spenderat min dag med min älskade. Vi har gjort massa skoj! Han åker på lörda åå! vill verkligen inte! Imorgon släpper pappa mig hos Bilbo vid halv 8 så sover klart i hans säng. Vi ska till apotektet imorgon fixa lite saker sen mysa hemma. På kvällen blir det att träffa Sara antagligen. ska bli skoj, saknar min biiiil! :( puss och godnatt!


- ..

Jag förstår mig inte på föräldrar ibland, varför får man aldrig göra något kul?


- Streetdance 3

Är hemma hos Bilbo vi ska kolla streetdance 3 den verkar as bra ;) imorgon blire sommarlov jiipiie'


- Städa pizza film

det är det vi gjort i skolan idag helt värdelöst! vi kollar på en skit dålig film
som heter Super 8. Bilbo kommer till mig efter skolan sen åker vi ner till öppet huz :)


- Sjukgymnasten

har vart på fysocenter & fixat till mitt nyckelbenet, sitter just nu på bussen påväg tillbaka till skolan. riktigt mysigt not, vi ska äta pizza med skolan idag & kolla film ikväll har vi öppet hus så jag & bilbo åker hem till mig sen drar vi ner till öppet hus & sen kanske kag slver hos han annars sover jag nog med Sara. På öppet hus ska vi göra en engelSka redovisning Skit tråkigt & vill verkligen inte glömmer alltid vad jag ska säga. usch. aja men imorhon är vi iallafall lediga så jag ska följa med Bilbo på hans skolavslutning sen drar väl vi till han & hittar på något iallafall. Han åker till selected på lördag & är borta tills på torsdag kommer sakna han såååå mycket!! vill inte att han ska åka. men vi hörs senare pusss på er!


- Sverige - ukraina

Nuu kör vi sverige


- badat

hej på er, jag är för tillfället hemma & har just badat. det var super skönt, körde lite cheerleading med syrran & hennes kompis mycket roligt. Ska ut & städa bilen snart så den blir lite fin igen! Bilbo kommer hit sen antagligen, annars kommer Sara hit & myser med mig. haha nej men imorgon ska vi till rudan med skolan usch fyfan! vill verkligen inte döda mig. haha nej men det kommer nog bli braaa! vi hörs sen puss!


- Muskö

Är på Bilbos land, vi har myst hela dagen spelat alphapet & fifa, jag ägde på båda såklart! Nu väntar vi på mat hihi vrål hungrig!


- Sängen

Ligger fortfarande i sängen & gör ingenting.


- Är

as less på allt! Faan


- Hemma i soffan

som rubriken lyder ligger jag hemma & gör inte ett skit piss tråkigt rent utsagt. Har bråkat med mina päron idag så får se om det blir Muskö imorgon med Bilbo & hans familj.. Har damp på allt är jätteledsen :/. men iallafall i skolan idag gjorde vi typ inte så mycket sen åkte vi till Ribby & kollade detas show jag tog med mig lilla Bilbo hem. Så vi mös sen drog vi till Sara där Emma också va. Vi hoppade stutsmatta & skrattade som alltid. Mindre roligt när vi kom till mig men det ska vi inte ta upp här, som sagt vi får se hur det blir imorton men hoppas jag får!


- Tåget

sitter & väntar på tåget med Sara vi ska åka med skolan & käka sen ska vi kolla teater riktigt skojsigt. Åker hem till Bilbo vid 22 & är där ett tag! pusss!


- Sara

Ligger i sängen med Sara vi va nyss ute & tog lite bilder. nu ska ni få se, sara sover här ikväll eftersom vi börjar 16.20 imorgon :)


- Sängen

Ligger i sängen med Bilbo. Jag har vart ute & kört intervaller i 90 min. Suck lagom slut. Jag sover hos Sara ikväll eftersom vi är lediga imorgon, härligt som fan! Men ska va social med älsklingen nuu!


- Elevens val

Har elevens val i skolan hela denna vecka suuger! efter skolan åker jag till Bilbo & myser! mums


- Heron City

är just nu på heron city vi ska kolla på american pie. Sen ska jag & sara hem till henne & kolla bb finalen galet taggad alltså! puss & nyp i stjären


- Bilbo Matte & Sara

Tjänare ligger i soffan med Sara Bilbo & matte drog nyss, vi väntar på att mamma & pappa ska komma hem så vi kan dra hem till Sara & sova i hennes stuga ska bli riktigt mysigt faktiskt. Inorgon kommet Matte & Bilbo till Saras stuga & kollar på film med oss. Efter det drar väll jag & Bilbo hem till mig. Vi ska kolla bb finalen tillsammans. I skolan väntar det sig en sån skön skolvecka. Börjar licksom 16.20 på torsdag då ska vi upp till handen käka & sen kolla teater inge vidare jobbig eller?. haha men ska kolla tv nu!
En gammAl bild på mig & sara!


- godmorgon

Sådär nu har man vaknat oclså. skit tråkigt värder så orkar inte ens gå upp. Mikaela sover fortfarande, jag somnade så himla snabbt igår. jag fick as ont i magen.. Dagens planer är Bilbo kommer hit nån gång under dagen ska han va här med mig & om han inte sover här så kommer jag & Sara sova i hennes stuga, riktigt trevligt. nej men nu ska jag gå upp jag är hungrig. hejhej!


- Big brother

Ligger i sängen & kollar bb med världens bästa vän! tjockar massa godis & energi dricka, Älskar't. puss


- Fredag

Idag är det fredag & jag är i skolan. efter skolan åker jag till Bilbo vi ska mysa sönder hihi :) men skriver mer sen


RSS 2.0