- Match

Nu jävlar äre match som gäller


- Fredag lyckad!

Idag va det en grym dag i skolan, vi slutade 12 då åkte jag & mikaela hem till mig käkade. Sen drog vi till skolan igen för att sitta i seket på innebandy dm för grabbarna. Matcherna gick & det blev bråk i matcherna. Sen hamnade jag i bråk med en kille som kallade mig orre så jag slog han. Haha dampade lite men inge mer om de för det hände en hel del mer saker. Efter så gick jag & matte hem till han, han hömtade lite saker sen drog vi till mikaela. Vi käkade middag sen drog vi till nellie med wilma jonte jesper matte mikaela & jag. Vi tog kort med hennes nya system kamera & sen gick killarna så vi hade tjej snack. vi kom nyss hem, har match imorgon så upp tidigt & bara köör! Vi hörs imorgon


- Onsdag torsdag fredah

I onsdags vare skola sen så drog min skola på fotbolls dm, aa det gick bra för laget men inte för mig haha! Vi gick vidare iaf. Efter det åkte jag hem till Mikaela vi mötte upp Matte som va med oss, Sen kom ludde vi käkade middag. Sen gick vi med Matte & lämnade han hos nån kompis. I torsdag vare skolan på morgonen sen var det innebandy dm, vi va sämst! Efter det åkte jag hem käkade lite sen åkte jag ner på träningen. Efter träningen åkte jag till hallen igen efter jag vart hemma & duschat. Så träffade jag joel. Vi hade as roligt, nu är jg i skolan & det är freeedAg'


- blev inget bloggande

Det blev inget bloggande igår pga lite saker. Mådde dåligt & sådär. Ska sminka mig & göra mig fräsh. Idag är det innebandy dm också flaaash! Men skriver mer sen när jag kommer till skolan


- händer

Det som händer imorgon är att vi ska på fotbolls dm med skolan! as kul ju förfan. Lirar inte fotboll men yolo swag fan! Vi kommer befinna oss i ösmo. Uppdaterar på tåget imorgon.


- Första

Idag har jag vart i skolan för första gången på en vecka typ, roligt att vara tillbaka. Mådde as dåligt idag vid lunchen, är nog inte helt frisk än.. Klassen skulle iaf till ungdomsmottagingen idag vi satt där & lyssnade på olika tips & råd. Efter det gick jag jonte olle & mikaela käkade lite donken. ( äter massor nuförtiden ) Sen åkte jag & mikaela hem till mig där vi käkade pannkakor. Nu är jag ensam, Dagens planer för imorgon kommer upp imorgon. Håll utkik!


- Vaken

vAknade för ett tag sen, jag håller på att plugga sen ska jag hoppa in i duschen. Imorgon ska jag till skolan! Jag kommer missa så jävla mycket! Slänger in ett inlägg senare!


- Ingen skola

Ingen skola för mig imorgon inte, Man blir ju ledsen. Nooot! Mamma ska göra soppa till mig, för jag är hungrig som stryk. Jag ligger i soffan med huvevärk & är rätt så glad faktiskt. Men ska försöka kolla på nån konstig film jag inte fattar ett skit av. Ska försöka sova sen också! Riktigt bra söndag de blev..


- Godmorgon

Vaknade för ett tag sen bara glott på tv mår frtf illa som fan. Orkar inte, ont i huvet som fan också. Planerar lite grejer för kvällen. Men vi hörs sen så berättar jag mer när jag mår bättre!


- As skön helg

I fredags var det fest hos jesper det var mycket folk & as kul! Alla skrattade var glada osv, Vi kom hem till mikaela vid halv 1. Väldigt lyckad kväll! Idag har jag bara tagit de lugnt har åkt massa buss osv. På kvällen va jag hemma hos jossi vi tog lite tjejsnack och så! Imorgon vet jag inte vad som händer folk vill att jag ska med på nån match, men mår dåligt just nu så njaaa.. Vi får helt enkelt se! nu ska jag kolla en film & försöka sova


BILDER FRÅN IDAG


- Fix

Vi håller på att fixa oss för att ut och fota lite. Emma är fotograf jag och sara är modellerna hah! vi hörs senare!

- Pluggar

Tjänis, sitter just nu och pluggar engelska ska skriva en uppsats! duktig tjej, måste ju bli godkänd nu i 9:an sista året. Är snart klar så då ska jag rulla hem till Sara, vi ska ha en foto dag idag. Imorse gick jag upp 9.00 började med att äta frukost sen städade jag. & nu sitter jag här duktig & pluggar. Ska inte träna isag eftersom jag hade feber igår plus de händer en annan skojig sak!


- Film mys

Kollar hur många lingon finns det i världen, har lite feber men ska proppa i mig lite alvedon så orkar jag med morgondagens händelser, As taggad hihi


- Träning tips

Enkla tränings tips att göra hemma! Helt utan kostnad!

Först: Stå på ställe jogga "boxa i luften" gör höga knän spark i rumpan som uppvärmning, gör detta i 30-40 min!

Efter uppvärmning använder du en app som heter daily workout, där kan du välja vilken muskel du vill göra. Jag brukar mest göra Ben,rumpa och mage! Du gör 8 olika övningar & varje övning är 30 sek. Om man gör allt utförligt & snyggt så känns det verkligen. Om du tycker att det inte känns något, gör övningarna i 1 minut. Gör övningarna morgon och kväll! Det kommer ge resultat! Men du ska göra samma övningar som du gjorde på morgonen som på kvällen.

Direkt efter du gjort övningarna. Ät en frukt! Helst banan, Annars hjälper det inte att träna, Glöm inte bananen efteråt. Jag lägger ut en bild hur appen ser ut!

"Du kan aldrig träna förmycket!" B2013 kom igen nu brudar & killar ;)

Lycka till!


- Bilder från idag


- Ätit tränat & slappat

Jag har käkat nyss lagade mexicana soppa. Innan jag åt tränade jag rumpa mage & ben. Jag ligger just nu kollar på 16 and pragment, man blir fett arg på killarna som behandlar sina tjejer som skit när den fått barnet. Jag ska leka lite med systemkameran snart, Vi får väl se om jg orkar. Vi hörs lite senare


- Godmorgon

Stannade hemma idag också, Imorgon har vi studiedag & då ska jag va med sara, kanske träffa några eller något vet inte. Jag ska snart dra på mig one peacen & laga nått att äta är vrål hungirg. Men nu ska jag snacka vidare i telefon med bästa sällskapet!


- Skämt

Jag skrev i inlägget innan att jag va hemligt kär, det stämmer inte! Haha jag är nöjd med det jag har nu. Det stämmer alltså INTE.


10 Erkännanden

- Jag har vart riktigt kär 3 gånger.


- Jag hatar att va ensam, får panik


- Jag äter inte ofta


- Jag älskar att få gulliga sms/telefon samtal av grabbar


- Jag pratar och skrattar mycket


- Jag älskar att spela innebandy med mitt lag! Älskar alihoppa!


- Jag hatar att sova utan sällskap, älskar att bli omkramad på nätterna


- jag har forbi för fötter


- Hemligt kär i en kille som jag hållt på med efter min senaste pojkvän

- Jag har dåligt självförtroende ibland


- käleks tips

- I ett förhållande krävs det förtroende för varandra. det krävs att man pratar med varandra för att må så bra som möjligt båda två och för att kunna lösa saker och ting.


- Visa att ni älskar varandra, visa det tydligen även efter bråk och oroligheter

- Kärlek handlar inte bara om att älska, det handlar om en stark vänskap kärlek och förtroende. Prata med din pojkvän/flickvän som om de vore din bästavän.

- Lås inte ute dina killkompisar/tjejkompisar för man måste ha kvar kontakten med dem också. Inte låsa världen utom sig!

Hoppas ni fått något nytt att tänka på!


- Igång igen!

Nu är det dags att börja igen, ligger just nu hemma med en film. Mådde dåligt imorse men krigade till skolan för att gå på dem viltigaste lektionerna efter so:n gick jag hem. Börjar må bättre nu, men är sjukt hungrig. Ska ringa en konpis som får komma med mat till mig, puss


RSS 2.0