- godmorgon

ligger fortfarande i sängen & är svin trött. har inte alls nån lust att gå upp idag. Jag vill bara ligga kvar i min säng & sova!


- Onsdag

sådär nu är det inte mycket kvar till helg igen! sköönt, det är sista "arbetsdagarna" i skolan snuskigt skönt tillomed. Idag har jag haft en super mysig dag med Bilbo. Vi spelade lite sen kollade vi film & efter det muppa vi oss & retades lite. kom hem runt 9 & drog ut & sprang & nu ligger jag i sängen. imorgon blir det hem & städa efter skolan, skoj. nee men måste kolla bb nu. :)
Lägger upp en bild på min snygging. Jag älskar dig Bilbo!


- Bilbo

är hemma hos bilbo, skriver mer sen!


- Bilen

Är i bilen nu påväg till tandläkaren, pappa sitter & snackar i telefon & är inte alls social så passar på att blogga lite. Men det finns inte så mycket att säga bara, men håll koll på mer uppdatering ikväll!


- Dålig uppdatering

förlåt för dålig uppdatering! Igår va jag med Bilbo på kvällen vi snckade ut & mös. Vi ladda ner en film som heter "Hamilton nationens intresse" nätt sånt. den verkar riktigt bra faktiskt. kl 10 isag ska jag va hos tandläkaren ska fylla med limm på mina bakre tänder, efter det åker jag tikl skolan igen har 1 lektion sen åker jag till Bilbo för att kolla filmen sen är vi ensamma hemma så vi lagar middag själva. Myys! Skriver mer sen puss


- Mycket

Det har vart mycket nu inte hunnit blogga! men aka ut & springa nu sen ska jag kanske till Bilbo. Vi får se puss på er


- Hos Bilbo

är hemma hos bilbo ska kolla på en film sen drar jag och hämtar mickan heeejdå

- Dagens planer

Efter skolan åker jag till Bilbo han är inte hemma mär jag kommer dit buhu! sen ska vi va hos han ett tag sen åker jag & mikaela hem till mig & sover kanske. nu lektion hejdå! :) btw det va mat krig i skolan idag & då fick jac allt på mig kag fick damp! :(


- Godmorgon

Ligger fortfarande i sängen fysatan va det är skönt alltså, men jag aka kliva upp nu eftersom jag ska till den otroliga roliga skolan. not haha. dagens planer kommer lite senare.


- Söndag

Hej på er,Jag & sara satt barnvakt igår det va riltigt mysigt vi satt & snackade i evigheter. Idag så gick vi upp runt 11 sen pkte vi till handen för att köpa nått till mamma, så jag fick med mig en bikini till mig & köpte blommor till mamma. Senare åkte vi till farmor & farfar i min lilla bil. vi var bara där ett tag sen åkte vi vidare hem till mig sen drog jag till Bilbo. Jag & bilbo snackade & myste till en film. kom hem runt 22. & då drog jag ut och sprang det va min dag det! nu snackar jag skype med bilbo, men ska snart sova är suuper trött.

En bild på min & Saras outfit idag :)


- FML

så jävla less på allt. döda mig eller nått


- Bilbo

Bilbo kommer snart vi ska bada bullar, mysigt. Super trött intr sovit så mycket idag.

jag & min lilla syster just nu kollar på nickelodeon! :)


- Godmorgon

Godmorgon sötnosar! vaknade för ett litet tag sen, ska börja städa mitt rum om ett litet tag det ser för taskigt ut på mitt rum menmen. Jag ska försöka sola lite nu på förmiddagen då solen är som starkast. vi hörs senare


- äntligen hemma

Vart hemma hos bilbo hela tiden & myst hela dagen. kom hem nyss va förbi Lina ett tag & snackade lite mysigt. Imorgon ska jag städa rummet sen kmr Bilbo hit. han kanske sover här för jag ska vara barn vakt åt mina syskon för mina päron ska på feest. Men ska lägga mig nu är super trött & har ont i huvet!


- rolig rubrik

sista lektionen sen blir det att åka till bilbo & mysa till en film myys!


- 5 månader

idag är det 5 månader mellan mig & min pojkvän super roligt. ska hem till han efter skolan & mysa lite sen blir det antagligen sova där också med matte & bilbo. Klockan 9 ska jag va på fysocenter i jordbro mindre roligt. men ska fixa mig i ordning sen drar jag ;)


- Tandläkaren

Är hos tandläkarn mycket roligt!


- Sara

Sitter hemma hos sara & väntar på att vi ska åka till skolan, hon ska ju sminka sig i en evighet. Bråkade med min pappa på morgonen fick damp på han. Idag blir det tandläkaren. tänkte lägga upp en bild på mitt nya hår.


- Big brother

Fyfan va tråkigt Big Brother är seriöst får damp men finns inget annat kolla på så kollar på det, klippte mig riktigt kort idag kommer upp bild imorgon. Efter åkte jag & Sara till bilbo lämna hans nycklar sen vidare till Lida för att träffa lite folk där. sen åkte jag hem & drog ut & sprang. inge mer uppdatering för min del idag men vill att det ska va fredag. aja men puss på er :*


- sänghäng

Ligger just nu i sängen med älskling. Vi har badat med min lillesyster. Sara kommer hit om 30 min ungefär sen ska jag ner & klippa mig som
jag nu sagt 3 gånger. haha men hörs sen


- Cool

sitter i spezzen & gör nån svenska grej har vikarie så det är chill! Efter skolan kommer bilbo till mig ska hämta min lilla syster också. suck. menmen sen ska jag ner & klippa mig omg as rädd! :**


- at school

Sitter just nu i skolan & gör en so uppgift. riktigt tråkigt faktiskt efter skolan åker jag & hämtar min syster sen kommer Bilbo vi ska snacka lite & sen 10 över 7 ska jag åka & klippa mig då ska Sara följa med ska klippa kort är super nervös!


- Mig själv

Tänkte berätta lite om mig själv.

Jag är en tjej på 15 år, har en pojkvän som jag delar allt med. Han är mitt allt & det kommer ni märka. Jag har mina bästavänner också Sara Emma & Mikaela dom kommer ni också få läsa mycket om. Jag lever i Tungelsta med mina föräldrar & mina syskon. Vad mer ska man säga, hmm haha kommer inte på något. Men ni ska få höra om mitt galna liv tillsammans med min pojkvän & mina vänner. puss på er :)


- Spring tur

Va nyss ute & sprang väldigt skönt för benen iallafall. Men känner mig super trött nu, är lite arg & ledsen också.. men skitsamma livet får vidare :)


- Första inlägget

Hejhej mitt första inlägg hoppas ni stannar & läser min blogg!
Sitter just nu hemma hos Sara & ska snart till Bilbo för lite mys innan det blir sova. Jag tar bilen dit eftersom jag hämta mitt körkort idag, jätte roligt. Bloggar mer när jag kommer till Bilbo.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0